Carnita de porc cu orez

M-am hotărât să fac și eu puțin pe gospodina și să vă prezint felul de mâncare pe care prefer să îl gătesc (în rest mai gătesc omletă, cartofi prăjiți și ouă ochi 🙂 )

Este un fel de mâncare ce se gătește foarte repede, e foarte bun și având în vedere că multe persoane mi-au cerut rețeta m-am gândit să o scriu și pe blog.

Ingrendiente:

400 g carne de porc

1 ardei capia

2 cepe

6-7 ciuperci

3 lingurițe sos de soia

3 mandarine

2 linguri oțet

2 linguri sos de roșii

condimente – sare piper oregano

Ca o recomandare este ca în momentul în care gătiți să începeți să fierbeți și orezul pentru a le mânca pe ambele calde.

Se mărunțesc ardeiul și ciupercile, se taie ceapa, iar mandarinele după decojire, se taie bucatele. Carnea de porc se împarte în cuburi apoi se pune într-o tigaie la rumenit cu puțin ulei.

După cateva minute se adaugă sosul de soia, sarea, piperul, organo, ceapa și ardeiul. Cand observi că e aproape făcută carnea, pune și ciupercile, oțetul și sosul de roșii. După câteva minute se adaugă și miezul mandarinelor se amestecă de câteva ori, apoi ia tigaia de pe foc.

(Dacă sunteți 3 persoane recomand să gătiți jumătate de porție. Este suficient)

Aștept părerile voastre 🙂

blog blog1 blog2 blog3

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s