Pariu?

De mulți ani îmi place să întreb: PARIU? Culmea e că nimeni nu face pariu cu mine. Și culmea e și că întotdeauna știu că aș câștiga. Sau…aproape întotdeauna.

In primul rând în ciuda vârstei de 26 de ani mă comport fix ca un copil (și mie îmi place). Pentru a câștiga un pariu sunt în stare să mă prostesc aproape în orice mod. 🙂 Pariurile sunt și capabile să mă motiveze. Absolvisem 3 ani de facultate și îi absolvisem degeaba. Nici măcar nu aveam o diplomă de licență care să ateste acest lucru. Cei din jur erau siguri că nici nu voi reveni pentru a-mi obține acea diplomă. Cred că undeva, în sufletul meu același lucru îl credeam și eu. Insă cel mai înverșunat a fost Alexandru. El îmi tot repeta că atunci când voi dori diploma o să fie prea târziu. PARIU? Am făcut cu el. Doar pentru că puteam pierde 80 de euro. Dar puteam câștiga, pe de altă parte o sedință foto profesionistă, ajutor și un tatuaj. Am câștigat pariul. Dar niciodată partea materială a lui. 🙂

Anul trecut…juca România cu Grecia. Treceam printr-o perioadă roz. Sau neagră. Habar n-am. Aveam ceea ce îmi dorisem câțiva ani la rând. Pe de altă parte nu aveam nimic. Nimic în afara unei stări foarte proaste. Fară chef de mâncare, de mișcare, de…NIMIC.

In ziua meciului aveam să îmi scriu pe facebook anumite păreri privind meciul. Mai exact 3 posibile scoruri. Seara mă întâlnesc cu o cunoștință. N-a avut chef nici măcar să vadă meciul. Uite biletele îmi zice. Mda, erau trei bilete de la pariuri. Fiecare cu o variantă de scor spusă de mine. Toate necâștigătoare!

A fost primul meu bilet la pariuri pus pentru mine. Și m-am simțit WOW.

Ieri după amiază eram în oraș. Hai cu mine undeva – îmi spune persoana alături de care eram. Am mers. Pe drum îmi spune că mergem la o agenție de pariuri. 

Lucrul ăsta m-a pus pe gânduri. Gânduri legate de mine. Dacă acum câțiva ani probabil odată pornită pasiunea asta a mea pt pariuri ar fi continuat și mă făcea ca săptămânal să îmi încerc norocul, acum sunt atât de zgârcită încât recunosc că aș pune la pariuri. Aș urmări meciurile…dar mi-ar fi teamă că voi pierde.

Am intrat ieri pentru prima oară într=un asemenea loc. A scris pe o foaie câteva numere de ordinul zecilor de mii și câte un 1 sau un 2 lângă fiecare. Apoi a vorbit ceva cu o femeie din fața calculatorului. Mi-a întins o foaie și mi-a zis că pe aia a pus-o pentru mine. 🙂

N-am câștigat 🙂 Nimic material. Personal zicând nici n-am pierdut. Banii i-a pus el. Și nu, nu îmi mai doresc să pui bilete pentru mine.

DAR…a fost foarte drăguț. 🙂 M-am simțit șmecheră și foarte bine 🙂 Cred că într-o viață anterioară nu eram zgârcită și cred că și puneam la pariuri 🙂

Știu că sunt persoane – poate cele mai multe din cele care nu mă cunosc sau nu foarte bine – care se vor întreba dacă e nevoie de atât de puțin pentru a mă impresiona. NU! Sunt o persoană foarte foarte pretențioasă. Nu mă mulțumește niciodată nimic. Nu e niciodată nimic bine. Pentru a-mi atrage atenția sau a-mi plăcea o persoană trebuie să fie minunată.

El nu îmi place pentru cei 15 lei de la bilet. Ci pentru lucrurile care nu costă dar care sunt mai valoroase. 🙂

bet bet1

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s