Citim in Cismigiu, facem sport in Kiseleff

In postarea de astăzi am decis să vă povestesc despre două dintre activităţile la care bucureştenii şi nu numai pot lua parte, până spre sfârşitul verii.

Evenimentul Copacul cu cărţi mi-a amintit puţin de Parcul Copiilor Ion Creangă din Timişosara. Pe acela îl declar parcul meu preferat datorită hamacelor (am o preferinţă deosebită pentru ele) – este singurul parc în care am fost şi în care te poţi relaxa în acest mod.

Aşadar, ce este Copacul cu Cărţi? Un eveniment pentru oamenii care doresc să se relaxeze citind o carte. Oferta este de aproximativ 500 de titluri de cărţi din diverse domenii. Te duci, alegi cartea, apoi te relaxezi într-un fotoliu puf, hamac sau pătură pe iarbă. De asemenea se vor organiza, în fiecare weekend ateliere şi diverse activităţi creative urmând ca serile să se încheie cu scurtmetraje sau filme documentare.

De luni până joi, puteţi merge să citiţi între orele 17-22 iar vinerea. Programul pentru vineri şi sâmbătă este începând cu ora 18.30 iar duminica de la 11.

Afis-Copacul-cu-Carti-575x822

sursa

Cel de-al doilea eveniment pe care vreau să vi-l prezint se numeste Via Sport. Via Sport este evenimentul care săptămânal, timp de aproape două zile opreşte circulaţia pe bulevardul Kiseleff. 

In fiecare vara, pe parcursul a 9 weekend-uri (15 iulie-31 august), Soseaua Kiseleff devine locul desfăşurării unor activităţi sportive inedite. Fie că îţi place să învârţi roţile bicicletei, să arunci mingea la coş sau să o lovesti cu paleta pentru tenis de masă, Via Sport e locul potrivit pentru tine.

Există locuri special amenajate pentru sport şi concursuri, o zonă de lounge, unde te poţi relaxa şi zona mind, în care poţi practica yoga, juca şah, cărţi sau rummy şi citi o carte bună.

De vineri seara pana duminica dupa-amiaza, pe Soseaua Kiseleff, intre Restauranul Doina si Piata Victoriei, Via Sport opreste circulatia si lasa loc liber distractiei si muzicii bune.

kiseleffsursa

Mai multe informaţii despre cele două evenimente găsiţi pe paginile oficiale

Copacul Cu Cărţi 

Pagina Facebook Copacul cu Carti

Via Sport

Pagina Oficiala Via Sport

Pagina Facebook eveniment Via Sport

Dacă v-a plăcut postarea vă astept cu un like

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s