Se cauta jucator de tenis

Sau cum nu mai voiam să plec astăzi de la sală. 

In urmă cu mai mulți ani am văzut o poză cu un jucător de tenis. Un om al cărui hobby este tenisul și nu un jucător care are din tenis, pe lângă hobby, o meserie. 

Câțiva ani mai târziu, în primăvara lui 2014 eram în parcul din Pucioasa și m-am întrebat. Oare cea mai bună parte a unui jucător de tenis sunt mâinile? In poză…așa părea…

DAR:

In Ajun de Sfântul Andrei când pare-se că-ți visezi ursitul…am visat un jucător de tenis. E jucător în timpul liber. Și la muncă. Nu știu cum de-am vizat fix așa ceva. Mai în glumă, mai în serios, m-am amuzat la muncă împreună cu fetele. Am început să ne spunem părerea. Dacă e frumos, dacă nu. (DA. E!!!!)

2 săptămâni mai târziu cu papornițele mă întorceam de acasă. Veneam spre București cu mâncare, reviste, dulciuri, fructe, haine și câte și mai câte. Trebuia să ajung repede acasă pentru a lăsa lucrurile și să am și timp să mă întorc până în Centrul Vechi. Că-și lansa un tenismen cartea. M-am grăbit prea rău. Sau … prea încet. Am urcat în mijlocul de transport nepotrivit, n-am bifat cardul de călătorii și surpriză. 50 de lei în minus amendă. Am plâns. Tot drumul până acasă. Mi-am dat cu tone de apă rece pentru a arăta cât de cât ok – lucru ce nu s-a întâmplat – și repede în centru. 

Am cumpărat cartea, am luat autograful și…iar discuții alături de colege. Nu doar că visasem un tenismen de Sfântul Andrei, luasem și un autograf de la unul.

Astăzi…mă gândeam la mersul la sală ca la ceva plictisitor. Am mai fost de 3 ori în București (în 2 ani și ceva de când sunt aici:) ) la sală. Plecam după 30 de minute. Probabil așa avea să fie și acum. Intru în sală. Fiecare bandă de alergat avea în față câte un televizor. Frumos. Cel la care m-am așezat era dat pe Digi Sport 1. Nu apucasem foarte bine să văd ce era pe respectivul post. Imediat…pauză. Exact când m-am pus eu pe alergat. Dar ceva m-a făcut să nu schimb postul. Oricum era…TENIS. Am descoperit că postul are foarte puțină publicitate. Iar tenisul…era la dublu masculin. Juca România. Același tenismen. 🙂

Am mers pe banda aia de m-a luat naiba. Niciodată n-am mers atât. Deh. Coincidență. Frumoasă:)

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s