Cum am vazut clar sfarsitul de an

De obicei sunt persoană strângătoare. Imi place să spun că pun bani de-o parte pentru călătorii. Uneori prea mulți bani.

Astăzi am hotărât să vă povestesc ce am pățit de Crăciun și cum am reușit să văd lumea așa cum e ea, datorită lui Telecredit.

Încă de la primul job am realizat că dacă îmi las toți banii pe card, folosesc, și folosesc, și folosesc până nu mai rămâne nimic. Așa am făcut timp de 6 luni. Până am schimbat placa.

Imediat cum iau salariul îmi scot o anume sume de bani pe care o dau spre păstrare și schimbare (obișnuiesc să schimb lunar câte o sumă, oricât de mică în euro) mamei. Salariul din decembrie nu l-am drămuit însă suficient de bine. Având în vedere că mai cunosc câțiva Nicolae și Nicolete, că trebuie să fac cinste fiind aniversarea mea, că trebuie să cumpăr cadouri de Crăciun, am pus deoparte cam mulți bani.

Bun, totul a pornit de la prostul obicei de a îmi lăsa ochelarii pe tastatura laptopului iar laptopul lângă pat. Având în vedere că mi-am petrecut Crăciunul la niște prieteni, trezindu-mă noaptea am fost atât de dezorientată încât am călcat pe tastatură. Și pe ochelari.

Ok, poate nu e pagubă ar zice câte unii. Până la urmă luăm alți ochelari. Dacă n-ai bani, aștepți câteva zile până la următorul salariu și gata. Cine zice asta cu siguranță nu poartă ochelari. Sau, nu are dioptrii mari. Când ești miop și porți -4 nimic nu mai e cum era. Ești într-o ceață totală, te doare capul și ai stări de vomă. Nu poți să ieși la cumpărături, ca să nu mai vorbesc despre traversarea străzii. Pur și simplu nu vezi dacă vine vreo mașină. Și nu vezi nici culoarea semaforului. Poate părea amuzant dar nu e deloc.

 

Și pentru că prefer lucrurile de calitate, costul pentru rame și lentile avea să fie destul de mare. Noroc cu Ema, prietena mea cea care mi-a spus despre Telecredit și modul în care pot obține un împrumut urgent.

Ce este Telecredit? Telecredit este o instituție ce te poate ajuta atunci când rămâi fără bani, oferindu-ți un credit nebancar.

 

 

Din momentul în care am aplicat pentru acest credit și până în momentul în care am primit suma în cont a durat foarte puțin după care am plecat în căutarea ramelor perfecte. Și pentru că roșul este culoarea mea preferată am avut noroc să găsesc o superbă pereche de rame roșii cu formă alungită în genul ochilor pisicilor.

Ochelaristă din perioada școlii generale nu pot spune decât că aceasta este, în sfârșit perechea mea preferată de rame și m-am bucurat că am putut avea un sfârșit de an minunat.

Telecredit este clar, cea mai bună soluție atunci când intervine ceva neprevăzut și ai nevoie de un credit până la salariu.

credit

Articolul a fost scris pentru Spring SuperBlog.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s