Share!

Fiecare dintre noi are probabil un prieten care vorbește. Mult. Tot timpul. Fără oprire. Despre orice numai să se știe vorbind. O persoană căreia pare că-i pasă de ea și cam atât căci subiectul principal este mereu EU! Nu aveți un astfel de prieten? Imprieteniți-vă cu mine! 🙂

Asta sunt EU și cei mai buni prieteni ai mei sunt din categoria introvertiților. Care mă ascultă și mă ascultă. Iar după o oră de povești de-ale mele întreb: Și tu ce mai zici? Ce-ai mai făcut? Omul nu zice nimic și atunci EU spun: Atunci bine, să îți povestesc altceva. Stai să vezi ce mi-am amintit!

In urmă cu o lună mi-am luat unul dintre cei mai buni prieteni la o plimbare prin mall. După ce am colindat tot centrul comercial am ajuns la zona de restaurante. Imi propune să mâncăm la WU XING. M-am uitat ciudat la el căci știa că eu sunt pasionată de mâncarea…europeană. 

Mă privește, zâmbește și mă întreabă: Cum se face că îți place mâncarea europeană dar singurul fel de mâncare pe care știi să îl gătești este mâncare chinezească? (cărniță de porc cu orez în stil chinezesc:) ) Da, avea dreptate, ce să zic? 

Totuși gândindu-mă că probabil nu mi-ar plăcea mâncarea l-am lăsat pe el să cumpere mâncare iar eu o sticlă de suc. Avea o poftă de a mânca extraordinară. M-a servit din cutia lui și am rămas impresionată. Mâncarea avea un gust extraordinar. I-am spus să nu mai mănânce și să aștepte. Așa că am dat și eu fuga, mi-am cumpărat o cutie cu alt fel de mâncare de la Wu Xing și ne-am pus pe mâncat. Am împărțit conținutul cutiilor la doi.

Ne-am amintit momente frumoase și speciale din prietenia noastră. Ne-am amintit și din cele mai puțin plăcute la vremea în care au avut loc însă care ne-au sudat mai mult prietenia, care ne-au făcut să ajungem la prietenia pe care o avem astăzi. Mi-a povestit pentru prima oară despre jobul lui. Și ne-am jucat. Cu bețișoarele chinezești. Până am realizat că nu ne prea pricepem în a le folosi. Și am trecut la tacâmuri…europene:)

Am pornit de la sloganul companiei, Share your box și am ajuns la toate celelalte shareuri. Am împărțit păreri, idei, glume, povești. Ne știm de 6 ani și în acea seară am dat share râsetelor, emoțiilor, lacrimilor și am ajuns la ceea ce avem astăzi.

Ulterior am început să mănânc de 2 ori pe săptămână mâncare chinezească de la WU XING. Și ușor ușor învăț să folosesc și bețișoarele :))

In ceea ce privește prețurile acestea chiar sunt decente. Ba mai mult, odată cu noua aplicație Wu Xing, fiecare comandă plasată direct din aplicație vă aduce și un discount de 15%.  

La Wu Xing ai de ales între preparate de pui, vită, porc, pește, orez, paste, salate, supe și multe alte preparate. 

Tu ce zici? Te tentează să încerci mâncarea chinezească?

wu

Articolul a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s