Mița Pisicuțica și selfiul perfect

Mița Pisicuțica nu e orice pisică. Ea-i pisică în toată regula. E pisica mea! Mița Pisicuțica Ulmanu. Imi poartă și numele. Are și pagină de Facebook, are și pat…are tot ce își dorește. Și pentru că eu nu știu să comunic cu ea prin miorlăit (dar fac eforturi) și nici ea prin cuvinte, am decis să avem un limbaj secret.

La mijloc de octombrie suntem invitate la o petrecere. Se numește Selfie Party și am fost invitate împreună. Intr-o dimineață, Mița se uită îngrozită la mine și miorlăie. Ciudat. Rareori mă trezește dimineața. Mă trezesc, mă întind să o iau lângă mine și o pun pe pernă. Pisica…MIAU! 

Hmmm cred că vrea să ne uităm la un film, îmi zic. Iau laptopul și pornesc serialul nostru preferat. Ea…MIAU! Pleacă de lângă mine și se așează lângă oglindă. Așa că iau oglinda și ce să vezi? Bubițe pe mare parte din ten. Nu știu cum și de la ce. De fapt…în tinerețe 🙂 am avut ceva probleme cu tenul. Care s-au rezolvat. Dar în ultimele zile venisem atât de obosită de la muncă încât nu m-am demachiat. Și dimineața m-am machiat. Și seara iar nu m-am demachiat. Șiiiii…tot așa.

Fug la bucătărie. Gheață. Miere. Lămâie. Zaț de cafea. Nimic. Citesc despre alte remedii naturiste, același rezultat. In ultimul moment mă gândesc: Oare ce aș mai putea încerca? Și realizez: o programare la dermatolog!

Sun la o clinică privată, mă programez și…

Medicul îmi spune că persoanele care suferă de acnee sunt foarte multe. Cică, în rândul adolescenților 90% dintre aceștia suferă la un moment dat de acnee. Da, nu mai sunt adolescentă. Mai sunt și persoane care suferă de acnee la maturitate. Ca și tratament medicul mi-a recomand să încerc noua gamă de la Gerovital, Stop Acnee. Nu conține parabeni (ca niciuna din game de altfel) și am fost asigurată că dacă o să am o alimentație sănătoasă, o igienă zilnică  feței și voi folosi schema de tratament cu aceste produse, se va rezolva.

Cum am ieșit din cabinet am și dat fuga să cumpăr produsele. „Pe vremea tineretii mele” am mai folosit tot de la Gerovital gama „verde” care era destinată acelorași probleme deci pot spune că sunt de părere că Gerovital este o marcă de încredere, folosind-o în urmă cu ceva ani și fiindu-mi de mare ajutor. Ba mai mult, bunica mea folosește dintotdeauna de la ei crema Gerovital H3 pentru tenul ei uscat și este admirată de toată lumea pentru lipsa ridurilor. (Asta în caz că nu aveți probleme cu acneea ci…dimpotrivă;) )

Schema de tratament oferită este formată din produse pe care le folosesc dimineața și seara și benzile de curățare pe care le folosesc de 2 ori pe săptămână.

Primul pas este curățarea de 2 ori pe zi a tenului cu Gelul Spumant Purifiant. Se folosește o cantitate mică  pentru curățarea feței. Gelul reduce cu până la 90.7% activitatea bacteriană, îndepărtând impuritățile și excesul de sebum. Pe site-ul farmec.ro, prețul acestui produs este de 16 lei.

După spălare folosesc Crema ultra-activă și pe cea Gel Sebum Control. M-a mirat faptul că mi-au fost recomandate 2 creme însă medicul mi-a explicat și diferența dintre ele. 

In timp ce crema gel reduce secreția de sebum cu până la 60% și se folosește pe întreaga față, Crema ultra-activă se aplică strict pe zonele cu acnee, reducând leziunile acneice inflamatorii. 

crema

Ultimul produs din gamă ce mi-a fost recomandat se folosește de 2 ori pe săptămână și este vorba despre Benzile de curățare a punctelor negre – Conțin acid glicolic și personal le-am folosit după o baie de aburi în prealabil. Deși am mai folosit în trecut și benzi de la alte firme, acestea au cel mai mic preț și există într-un pachet atât benzi pentru frunte/bărbie cât și pentru nas.

Și-uite așa Farmec Stop Acnee a fost aliatul meu în lupta pentru o piele sănătoasă și aproape că am vrut să folosesc gama și în cazul Miței. Așa, în caz de orice, pentru prevenirea oricărei probleme. 

Noi suntem gata de selfie și așteptăm eu cu sufletul la gură iar ea cu …cele 9 suflete la gură petrecerea. Selfiurile urmează să fie la ordinea serii așa că nu uitați să ne fiți alături cu … un like!

Articolul a fost scris pentru ediția Toamna 2017 SuperBlog.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s