Costuri mici pentru casa ta

Dacă aș alege să povestesc astăzi despre ultimul lucru învățat și care să fie foarte folositor, aș povesti despre ei. 

EI sunt 2 tineri care au avut o idee de afacere. Mai exact de a aduce o idee de afacere în România. Oameni deștepți, descurcăreți, pricepuți și care se completează perfect. Cunoscându-i, ai spune că ei 2 sunt fix ce are nevoie afacerea și nu mai este nevoie de altceva sau altcineva. 

Ce am învățat de la ei? Că te poți descurca în ceea ce faci. Dar că uneori, oricât de bun ești, mai ai nevoie de oameni. Ai nevoie de o echipă. Și e perfect normal să recunoști asta. Ei au ales niște oameni la fel de buni ca și ei, oameni buni în domeniile lor și astfel au construit o afacere de succes.

Cum am aplicat ceea ce am învățat de la ei? Simplu. 

Impreună cu cea mai bună prietenă am hotărât să ne construim o casă de vacanță. Amândouă suntem visătoare dar totuși am știut că a ne construi o casă de vacanță pe care să o împărțim e o idee mai bună decât a ne construi o casă de…zi cu zi. Ne-am gândit să o construim în ideea de a o împărți în concedii, în weekenduri, de sărbători. Și, pentru că am ales un loc cu un peisaj mirific, la o adică o putem folosi și pentru închirieri într-o bună zi. 

Așadar totul bine și frumos. Terenul – bifat. Documentele necesare – bifate. Construcția? Materialele? Aici am început să ne confruntăm cu problemele. Dacă ne gândisem că reușim noi să ne descurcăm prin cercetare pe google și pe la depozite de materiale de construcții iacă planul nu a mers atât de bine pe cât credeam. 

Noroc cu unul dintre colegii mei de la muncă. Genul acela de coleg care știe tot ce mișcă de am ajuns să-i poreclim Google. Ne-a propus să încercăm site-ul celor de la vindem-ieftin.ro . 

Pe moment ni s-a părut că vorbește prostii. De câte ori nu se întâmplă să citim titluri incendiare care conțin termeni precum ieftin, costuri reduse, prețurile cele mai mici, mai ieftin ca la noi nu găsești ori alte asemenea? Și exact la firmele respective sunt cele mai mari prețuri! Totuși, după muncă, am decis să ies cu prietena mea, Andreea, la o cafea și să ne interesam despre ce este vorba cu acest site recomandat de colegul nostru.

Am aflat așadar că este vorba despre un concept unic. Ei nu au stocuri și manipulări de marfă iar marfă o aduc direct de la producător. Cât privește prețul, acesta este unul ieftin (acel ieftin din…vindem-ieftin) însă acest lucru nu înseamnă că produsele au o calitate îndoielnică. Dimpotrivă, sunt produse de calitate foarte bună iar prețurile sunt scăzute pe de o parte pentru că nu au acel comision adăugat de depozite și magazine cu produse de construcții iar pe de altă parte prețul produselor este mai mic decât cel pe care l-am putea obține noi de la producător deoarece în calitate de revânzători, compania obține prețuri mai mici pe care le negociază.

concept

Astfel, puteți alege de pe site-ul lor produse dintr-o paletă largă. Fie că este vorba despre materiale pentru structură și fundație, acoperișuri, izolații, tâmplărie PVC, instalații de toate felurile și câte și mai câte. 🙂

O listă de prețuri nu au afișată de asemenea motivul fiind că acestea diferă în funcție de cantități. Insă există formularul de necesar. Completezi care este necesarul tău iar cei de la vindem-ieftin vă ajută cu prețul final.

Pe pagină puteți găsi și recenzii video , filmări din momentele în care sunt descărcate produsele cumpărate de către clienți.

Eu și Andreea ne bucurăm că i-am găsit pe cei de la vindem-ieftin care ne-au ajutat în demersul de a avea casa noastră de vacanță:) și abia așteptăm să putem organiza petrecerea de casă nouă. 🙂

vindem

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s