Tu unde visezi sa calatoresti?

De ceva timp urmăresc videoclipuri ale trupelor mai mult sau mai puțin cunoscute. Imi plac în general cele filmate în diferite orașe pentru că a filma ACOLO este o bună metodă de a face reclamă.

Fie că este vorba despre Klingande – Jubel – filmat în Danemarca, la Reality de la Lost Frequencies filmat în interiorul uneia dintre cele mai frumoase biblioteci din Belgia, cea din Leuven și până la Duke Dumont care a zburat până în Phuket, Thailanda pentru a filma I Got U, acestea sunt printre cele mai frumoase videoclipuri iar piesele sunt pe măsură. 

Când prietenul meu Costi a plecat în Thailanda (culmea, fix în Phuket), la început pentru 3 luni urmând să își prelungească șederea până la 9 luni, am zis wow. Nu pentru că Thailanda reprezenta un vis al meu. Ci pentru că pleca departe.

Abia odată cu apariția videoclipului respectiv am realizat că începeam să visez la destinații exotice. Și aproape 2 ani am visat la Phuket. Insă lumea e mare și are tot felul de țări, regiuni, orașe și insule. De curând reascultând întâmplător melodia, ce să vezi? Am realizat că niciodată nu am avut parte de destinații speciale. Da, știu, era frumos când mergeam cu ai mei pe litoralul românesc. A fost frumos și când am mers cu mătușile și am colindat jumătate de Italia dar și când am vizitat Franța. Insă gândul meu…tot la a face baie și plajă de Crăciun în Phuket a rămas.

Astfel, după ce am economisit cât de mult s-a putut, după ce lună de lună am pus câteva sute de euro deoparte din salariu, am hotărât să apelez la CND Vacante Speciale. De ce la ei? Pentru că în trecut am mai mers de 2 ori în concediu achiziționând vacanțe de la ei și am fost foarte mulțumită de alegerea făcută. 

 Acum, bineînțeles că nu orice colț de lume este prezentat pe site ul celor de la CND însă atunci când clienții lor au în plan destinații speciale pentru vacanțe speciale , există pachete turistice personalizate în funcție de ceea ce își dorește fiecare. De acolo vine și sloganul precum și numele lor Ce Ne Dorim în Turism 🙂

Pe pagina agenției puteți găsi de asemenea excursii în România, circuite, sejururi, pachete pentru luna de miere, destinații exotice pentru vacanțe speciale , precum și pachete pentru programul Work and Travel.

In ceea ce mă privește pe mine, prefer ca atunci când aleg să vizitez un loc, să mă documentez dinainte. 

Geografia și istoria locului respectiv sunt cele mai importante. Apoi mă interesează foarte mult să văd documentare sau filmulețe pe youtube ale bloggerilor români sau străini care au mai vizitat respectivul loc.

Foarte important pentru mine este felul în care se trăiește în locul respectiv. Fie că este vorba despre Europa de Nord sau Vest unde traiul este mult mai bun decât în Europa de Est, fie ca este vorba Emiratele Arabe ori de Eritreea și Etiopia – cele mai sărace țări ale lumii, resursa umană, obiceiurile și tradițiile fac parte din specificul locului. 

Visul meu este, acum, o călătorie exotică în sudul Thailandei. Unde să mă pot bucura de soare, ocean și plajă. Visul tău care este?

th

Articolul a fost scris pentru SuperBlog 2018.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s