Despre mine

Hey, eu sunt Ana şi am 25 de ani. Îmi place să vorbesc mult, să şi scriu mult, să călătoresc, să cunosc oameni noi şi de calitate. Şi îmi place lavanda.

Ideea cu blogul o am de mult timp si chiar imi doresc sa imi reuseasca.

Am trăit câteva luni în Franţa – o ţară care nu a fost niciodată în TOP 5 ţări în care mi-am dorit să merg dar care a devenit preferata mea. Am locuit în capitala Normandiei – Rouen, plecată fiind cu o bursă de studii dar n-am ştiut să mă bucur cu adevarat de locurile respective. Dacă aş mai veni o dată aici aş face altfel unele lucruri aveam să spun înainte de a pleca.

Aşa că acum, la 3 ani după acea experienţă am hotărât să pun în aplicare experienţa de a te afla într-un loc nou în care nu cunoşti pe nimeni. M-am mutat în Sibiu. M-am îndragostit de un oraş pe care nu îl vizitasem niciodată. Auzeam despre el şi am luat hotărârea „Eu vreau să mă mut la Sibiu!”. Un oraş aflat la peste 250 de km de oraşul în care traisem primul sfert de secol, un oraş în care nu cunoşteam pe nimeni.

E un oraş frumos, curat, dezvoltat economic. Oamenii sunt „altfel”, au alte păreri şi concepţii, sunt calmi şi…minunaţi.

Am absolvit două facultăţi – Jurnalismul şi Geografia şi dincolo de lucrurile învăţate am avut modele. Modele de profesori, de comunicare, de predare.

Sper ca blogul meu să placă cât mai multor persoane, să îi informeze pe voi, cei care-l citiţi şi alături de mine să călătoriţi folosindu-vă de imaginile descrise de mine prin locurile în care am fost.:)

 blog1

 blog3

blog

Anunțuri

Un gând despre „Despre mine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s